Arvostettu basisti löydetty kuolleena – itsemurhaa epäillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Elton John kertoi taannoin julkisuudessa ihmettelevänsä kovasti, että hän ei aikoinaan saanut HIV-tartuntaa. Se olisi voinut jo johtaa suosikkitähden menehtymiseen. Nyt kuolema on kuitenkin kohdannut Eltonia toisella tavalla, kun hänen yhtyeensä basisti on kuollut.

Elton Johnin pitkäaikainen basisti Bob Birch, oikealta nimeltään Robert Wayne Birch, löydettiin keskiviikkoaamuna kuolleena kodistaan Los Angelesin San Fernandossa. Tällä tietoa kuolinsyyksi epäillään itsemurhaa, koska menehtyneellä oli ilmeisesti itse aiheutettu ampumahaava päässään, TMZ uutisoi.

Poliisi tutkii kuitenkin edelleen tapausta, mutta verkkojulkaisun saamien tietojen mukaan paikalta löydettiin itsemurhaviesti. Tällä hetkellä mikään ei viittaa esimerkiksi huumeiden yliannostukseen. Birch soitti bassoa muun muassa Elton Johnin jättihitissä Candle In The Wind.