Seksikkäin poppari söi kuormasta: ”He seurustelevat”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta soolouralle siirtynyt kaunotar tunnetaan nykyisin paremmin X Factor -ohjelman brittiversion ex-tuomarina.

Poppari julkaisi äskettäin Call My Name -singlen, joka on niittänyt menestystä Britannian musiikkilistoilla. Nyt 29-vuotias Cheryl Cole on onnensa kukkuloilla, sillä tuoreimpien tietojen mukaan popkaunotar seurustelee tanssija Tre Hollowayn kanssa. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2010, kun amerikkalainen tanssijakomistus esiintyi Cheryl Colen kanssa X Factor -ohjelman live-lähetyksissä.

Lähteen mukaan heidän suhteensa syveni viime kuussa, kun Tre Holloway osallistui neitokaisen Las Vegasissa pidetyille syntymäpäiväjuhlille. Sittemmin he ovat käyneet lukuisissa treffeillä. Paparazzit ovat myös kuvanneet tuoreen parin yhdessä onnellisen näköisinä.

– He seurustelevat. Suhde on hyvällä mallilla. Cheryl ja Tre pitävät toisistaan hyvin paljon, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Popstar-ohjelmasta kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti alkoi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat taannoin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin uuden Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.