Elvistä väärin laulanut sai tuopista kasvoihin – tekijälle vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisön saaminen tyytyväiseksi ei ole artisteille aina itsestäänselvyys. Nyt tästä onkin saatu taas konkreettinen esimerkki, kun brittilaulaja sai tuopista kasvoihinsa laulettuaan keikalla Elviksen kappaleen väärin.

Kahden lapsen 36-vuotias isä oli Stanningleyssä sijaitsevassa Jug and Barrel -pubissa laulamassa I Just Can’t Help Believing -kappaleetta, mutta päätti käyttää oikeiden sanojen sijaan parodiasanoitusta. Yleisössä ollut 43-vuotias mies ei pitänyt valinnasta ja osoitti sen harvinaisen rajulla tavalla. Hän nimittäin heitti laulajaa lasituopilla.

Tuoppi hajosi ja laulaja sai lasinsirpaleista syviä haavoja kasvoihinsa. Niistä aiheutuneet arvet ovat elinikäisiä. Tuopin heittäjä saatiin kiinni paikan päällä ja pidätettiin. Nyt hän on vastannut teostaan oikeudessa, jossa hänet tuomittiin 11 kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen ja 180 tunniksi yhdyskuntapalveluun.