Eva Longoria on yhä upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien televisio-ohjelmien joukkoon lukeutuvan Täydelliset naiset -hittisarjan näyttelijätär Eva Longoria erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Eduardo Cruzista. Mies on Hollywood-tähti Penelope Cruzin veli.

Nyt 37-vuotias Eva Longoria on kuvattu osallistumassa vauhdikkaisiin juhliin Los Angelesissa. Kyseessä oli The Global Gift Gala Captained by Eva Longoria -juhlat, joista Eva luonnollisesti emännöi. Muita tunnettuja tähtiä juhlissa olivat Terrence Howard ja Amaury Nolasco.

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.