Jennifer Lopez on edelleen huippuseksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian tilalle hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, joka toi laulajattarelle puuma-nimityksen.

Perheenäidiksi muutama vuosi sitten tullut Lopez esiintyi toissapäivänä Los Angelesin Staples Centerissä, jossa hän esitteli perhekuviaan katsojille. Samalta keikalta nähdään nyt kuvamateriaalia, jonka perusteella Lopez on ikäänsä nähden edelleen huippuseksikäs poptähti.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.