Kahvila kielsi ”ärsyttävät seksi- ja hipsterikeskustelut” pöydissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissakin kahviloissa törmää usein tilanteeseen, jossa ihmiset keskustelevat aivan liian kovaan ääneen esimerkiksi edellisen baari-illan tapahtumista ja seurauksista. Nyt eräs San Franciscossa sijaitseva kahvila on saanut tällaisista keskusteluista tarpeekseen.

Four Barrel Coffee lanseerasi uudet sääntönsä seinälle kiinnitetyllä A4-paperilla, jossa asiakkaita pyydetään kunnioittamaan Caledonian asukkaita noudattamalla sääntöjä. Tapaus päätyi julkisuuteen, kun eräs bloggari julkaisi kuvan säännöistä verkossa. Säännöissä asiakkaita pyydetään siivoamaan jälkensä ja keräämään roskansa sekä pysymään poissa liikenteen tieltä.

Luonnollisesti heitä pyydetään myös pitämään keskustelun äänenvoimakkuuden maltillisella tasolla. Kohu on kuitenkin nyt noussut viimeisestä säännöstä, jossa asiakkailta kielletään ärsyttävät seksi- ja hipsterikeskustelut. ”Sinun ei pitäisi keskustella noista muutenkaan, mutta tässä naapurustossa muut oikeasti kuulevat ne”.

Kuva: Mrericsir.com