Kendall Jenner nimmaritilaisuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän julkkisperheen nuorimpiin jäseniin lukeutuvat Kylie ja Kendall Jenner ovat tehneet jo näyttävää uraa julkkismaailmassa. Molemmat ovat poseeranneet lehtien palstoilla ja muotikuvissa, mutta erityisesti Kendall on menestynyt alalla.

Nyt nuori realitytähti on kuvattu Calabasissa promokeikalla, jossa hän kirjoitti nimikirjoituksia omaa kuvaansa kannessa kantaviin aikakauslehtiin. Samalla Kendall Jenner rohkeni paljastamaan kuluneen kesän rusketusraitansa poseeratessaan avonaisessa mekossa.

Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.