Huh, onko tämä avaruusolio vai Kim Kardashian? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Kardashian jakaa itse seksikkäitä kuviaan Twitter-tilillään nykyään enemmän kuin aikoihin.

Tällä kertaa Kim on julkaissut verkossa kuvasarjan, joka on ilmeisesti tehty älypuhelimen sovelluksella. Siinä julkkistähti nähdään avaruusoliona neljässä eri kuvassa. Kuva sai heti suuren suosion Twitterissä.

– I’m ready for abduction, Kim Kardashian kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Kuva: Twitter

Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui ensin pitkään huhuja. He ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan, mutta ystävyys muuttui rakkaudeksi Kardashianin avioeron jälkeen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Neitokainen kehui äskettäin olevansa mielestään tunnetumpi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä.