Glamour kaukana! Spice Girls -tähti kuvattiin homssuisena röökimuijana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, tunnetaan Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Taannoin julkkistähti synnytti kolmannen lapsensa Madison Brown Belafonten, ja äskettäin hän vihjasi suunnittelevansa muuttoa Pariisiin perheensä kanssa.

Viime päivinä 36-vuotias ex-spaissari on ollut otsikoissa, kun hänen ja yhtyetoveriensa kerrotaan kaavailvan Spice Girlsin paluukiertuetta – vaikka ilman Victoria Beckhamiakin. Nyt Mel B on kuitenkin kuvattu lomatunnelmissa, mutta ilman kovin merkittävää glamouria. Meikitön supertähti ikuistettiin nimittäin hotellihuoneen parvekkeella meikittömänä ja polttamassa tupakkaa ketjussa.

Spice Girls -yhtyeen hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä. Marraskuussa eräs strippari väitti Mel B:n ja tämän miehen harrastaneen ryhmäseksiä kanssaan Australiassa.