Onko tässä Kurt Cobain? Ainakin poliisille väitettiin niin – katso pidätyskuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

27-vuotias grunge-musiikin supertähti Kurt Cobain teki itsemurhan ampumalla huhtikuussa 1994. Smells Like Teen Spirit -hitistään tunnetun Nirvana-yhtyeen levyjä on myyty yhteensä yli 65 miljoonaa. Cobainin ja Loven tytär Frances on nykyisin upporikas miljoonaperijä.

Nyt eräs 22-vuotias amerikkalaismies Ernest Evans on väittänyt olevansa Kurt Cobain. Hänet pidätettiin julkisesta juopottelusta Myrtle Beachilla, Etelä-Carolinassa. Poliisin mukaan mies oli nimeä kysyttäessä kertonut olevansa Kurt Cobain. Nyt miestä odottavat syytteet julkisesta juopottelusta ja väärien henkilötietojen antamisesta poliisille.

Kuva: Poliisi

Nirvana-yhtyeen edesmennyt keulahahmo Kurt Cobain kuoli jo vuosia sitten, mutta maksurekistereiden mukaan hän shoppailee edelleen innokkaasti. Hänen nimissään ja sosiaaliturvatunnuksensa perusteella on nimittäin tehty peräti 188 luottokorttia. Cobainin nimissä on ostettu esimerkiksi kahden miljoonan euron arvoinen talo New Brunswickista, New Jerseystä.