Hups, Täydelliset naiset -kaunottaren paidasta näkyi läpi – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijä Nicollette Sheridan tunnetaan roolistaan Täydelliset naiset -hittisarjan miestennielijä Edie Brittinä. Viidennen tuotantokauden lopussa näyttelijättären roolihahmo kuitenkin tapettiin ulos sarjasta.

Tällä viikolla paikallinen hovioikeus katsoi, että potkut olivat lailliset ja hylkäsi Sheridanin 20 miljoonan dollarin korvausvaatimuksen. Nyt neitokainen on kuvattu ulkoiluttamassa koiraansa Malibussa, Kaliforniassa. Samalla hän haki take away -ruokaa Taverna Tony -ravintolasta.

48-vuotias Nicollette Sheridan on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan erityisesti Täydelliset naiset -hittisarjan Edie Brittin roolista. Hän sai sarjasta potkut jo ennen sen päättymistä roolihahmonsa ajettua sähköpylvääseen. Potkuista tuli lopulta oikeusjuttu, jonka Sheridan hävisi. Hänet on nähty ”Täykkäreiden” lisäksi myös lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.