Pamela Anderson toteutti miljoonien miesten unelman – vielä kerran Baywatch-uikkareissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson sai viime vuonna tunnustusta, kun eläinsuojelujärjestö PETA valitsi hänet Vuoden 2010 henkilöksi. Anderson on ollut aktiivisesti mukana eläinsuojelutyössä esimerkiksi poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Nyt 44-vuotias Pamela Anderson on tehnyt miljoonien miesten unelmista totta, sillä hän on vielä kerran pukeutunut Baywatch-hittisarjasta ikonisiksi muodostuneisiin uikkareihin. Tällä kertaa kyseessä oli brasilialaisen televisiokanavan Caldeirao do Huck -ohjelman kuvaukset Havaijilla. Ohjelmassa Anderson nähdään klassisessa hidastetussa kohtauksessa juoksemassa uikkareissaan.

Pamela Anderson suuntasi taannoin myös Britannian Big Brother -taloon yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Isoveli antoi poikkeuksellisesti julkkisasukkaalle oman henkilökohtaisen makuuhuoneen, joten povipommi ei nukkunut samassa huoneessa muiden asukkaiden kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa.