PSY:n Gangnam Style valtava YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina suomalaisillakin tanssilistoilla on näkynyt aikaisempaa enemmän kappaleita, joiden kieli ei ole suomi eikä englanti. Eksoottiset kielet ovat tehneet tuloaan siitä huolimatta, ettei kuulija välttämättä ymmärrä niistä sanaakaan.

Kuva: YouTube

Japanilaisen j-popin vanavedessä tekee parhaillaan maailmanvalloitustaan myös eteläkorealainen k-pop. Genren tämän hetken suosituin kappale on PSY-yhtyen Gangnam Style, jonka tarttuva melodia ja hauska video ovat nousseet valtavaksi netti-ilmiöksi. Hittikappaleen musiikkivideo on tähän mennessä katsottu YouTubessa 40 miljoonaa kertaa.

Stara tiedusteli Suomen tilannetta tamperelaiselta DJ Probakerilta, jonka mukaan Gangnam Style soi jo nyt joillain suomalaisilla klubeilla. Tässä on siis hyvin potentiaalinen kappale alkavan syksyn ja tulevan talven suurimmaksi tanssihitiksi. Kansainväliseksi hitiksi noussut kappale on single PSY-yhtyeen kuudennelta studioalbumilta. Ennen uutta levyä yhtye oli kaksi vuotta tauolla.