Shokkikäänne: Teinitähden päälle heitettiin pullollinen virtsaa!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

X Factor –televisio-ohjelma on tuonut julkisuuteen paljon uusia tähtiä, ja yksi heistä on 19-vuotias brittilaulajatar Cher Lloyd. Teinityttö oli vuonna 2010 yksi Britannian puhutuimmista julkkiksista muun muuassa rohkean pukeutumisensa vuoksi.

Nyt Cher Lloydin kerrotaan joutuneen ikävän pilan kohteeksi Essexissä järjestetyillä V-festivaaleilla. Teinitähden päälle nimittäin heitettiin pullollinen virtsaa. Laulajatar poistui törkeän pilan jälkeen esiintymislavalta, mutta palasi myöhemmin takaisin jatkamaan keikkaansa.

– Ei ole kivaa, että päälleni heitetään pullollinen pissaa, Cher Lloyd totesi yleisölle tapahtuneen jälkeen The Daily Mail -sivuston mukaan.

Cher Lloyd teki läpimurtonsa vuonna 2011, kun esikoissingle Swagger Jagger oli hitti erityisesti tähden kotimaassa Britanniassa. Kansainvälistä läpimurtoa ei tullut, vaikka Lloyd kiinnitettiin Simon Cowellin Syco-levymerkille. Parhaillaan Cher Lloyd yrittää tehdä uraa Atlantin toisella puolella Yhdysvalloissa Want U Back -singlensä parissa. Viime vuonna Cher oli kohuotsikoissa ihmissuhteensa merkeissä, kun poikaystävä Karim Roundin kerrottiin pettäneen poptähteä tarjoilijan kanssa.