Austin Powers -kaunottaresta tuli uimapukumalli – upeat kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Elizabeth Hurley on jo vuosikausia rankattu maailman kauneimpien naisten listoille. Näyttelijätär meni viime syyskuussa kihloihin urheilutähti Shane Warnen kanssa. Häitä juhlittiin vain kolme kuukautta sen jälkeen, kun avioero hänen entisestä miehestään Arun Nayarista astui voimaan.

Nyt Elizabeth Hurley nähdään tuoreella mainosvideolla esittelemässä tähden omaa kevään 2013 uimapukumallistoa. 47-vuotias brittikaunotar todistaa videolla olevansa edelleen upea ilmestys poseeratessaan vähissä vaatteissa etelän auringossa.

Elizabeth Hurley on mukana parhaillaan televisiossa pyörivässä Gossip Girl -sarjassa, ja hänet on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000.