Poptähti herätti kuusivuotiaan tytön koomasta: ”Hän pelasti tyttäreni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Jessie J on tehnyt jo lukuisia hittikappaleita, joista tunnetuimpia ovat Price Tag ja Domino. Hän joutui kesällä negatiivisiin otsikoihin, kun amerikkalainen Loomis & The Lust -yhtye syytti tähteä lauluvarkaudesta.

Nyt 24-vuotias Jessie J on toiminut pelastavana enkelinä eräälle nuorelle tytölle. Kuusivuotias Tyla Atkin vajoi äskettäin koomaan rajun auto-onnettomuuden takia. Erikoislääkärit ja neurologit eivät uskoneet tytön parantumiseen ja kertoivatkin tämän Michelle-äidille, ettei lapsi välttämättä heräisi koskaan.

Ennusteet kääntyivät kuitenkin päälaelleen poppari Jessie J:n vuoksi. Michelle Hart -niminen äiti tapasi koomassa olevan tyttärensä idolin sairaalan käytävällä ja pyysi tähden lapsen sairaalavuoteen vierelle. Jessie J lauloi Tyla-tytölle Rainbow-kappaleen ja istui hänen vierellään 30 minuutin ajan.

Popparin läsnäolon uskotaan vaikuttaneen tytön parantumiseen, sillä vain muutama tunti Jessie J:n visiitin jälkeen Tyla Atkin alkoi liikkumaan, puhumaan ja laulamaan. Äidin mukaan Jessie J pelasti hänen tyttärensä. Hän tulee olemaankin loppuelämänsä kiitollinen nuorella laulajattarelle.

– Sain tietää, että Jessie J oli sairaalassa. Etsin hänet käsiini ja kerroin hänelle tyttärestäni. Jessie J:n enkeliääni pelasti lapseni, Michelle Hart kertoi The Daily Mail -sivuston mukaan.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muuassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin äskettäin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon.