Hengellinen lastenohjelma hämmentää: ”Jeesus tykittää panssarivaunussa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen TV7-televisiokanava tarjoaa ainoastaan hengellisiä ohjelmia, joten niiden asiasisältö pyörii luonnollisesti pääasiassa hengellisten asioiden ympärillä. Parhaillaan kanavan lastenohjelman ote kuitenkin aiheuttaa hämmennystä verkossa.

Maanantaisin kello 18.00 esitettävä Lasten Taivas : Tilaa uudelle -lähetys nähtiin televisiossa ensimmäisen kerran 4. kesäkuuta 2012, mutta ote siitä päätyi YouTubeen vasta elokuussa. Nyt video leviääkin erityisesti sosiaalisessa mediassa erikoisen sisältönsä johdosta.

Kuva: YouTube

– Mukava puolituntinen perheen pienimmille. Lasten oma makasiiniohjelma, joka liittää luontevasti ja turvallisesti uskonasiat lapsen omaan arkeen, lastenohjelman esittelytekstissä kerrotaan kanavan verkkosivuilla.

Ohjelma löytyy kokonaisuudessaan kanavan nettitelevisiosta. Videolla lastenohjelman juontaja Hiirineiti tulkitsee lasten piirroksia, joista eräässä on hieman poikkeuksellinen aihe.

– Samulilta on tullut aika upea panssarivaunu. Siellä on kuskikin. Se on hyvä olla, ettei se ihan… Mitä Jeesus on panssarivaunussa ampumassa. Siellä ihan tykittää eteenpäin, Hiirineiti tulkitsee.

Kuva: YouTube