Tuore kuva John Lennonin murhaajasta – tältä Mark David Chapman näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin murhamiehiin lukeutuva Mark David Chapman yrittää tällä viikolla jo seitsemännen kerran päästä vankilasta ehdonalaiseen. Hän on istunut vankilassa jo lähes 32 vuoden ajan, mikä on jopa amerikkalaisittain poikkeuksellista.

Nykyisin Mark David Chapman on 57-vuotias vanki, joka asuu nykyisin Buffalon liepeillä sijaitsevassa vankilassa noin 3 x 2 metrisessä sellissä. Hän saa jaloitella sellinsä ulkopuolella kolmen tunnin ajan päivittäin. Vankeustuomion aikana hänen painonsa on pudonnut huomattavasti.

Chapman murhasi The Beatles -yhtyeen tähden New Yorkissa 8. joulukuuta 1980. Yoko Ono on jo nyt ilmoittanut vastustavansa miehensä murhaajan päästämistä ehdonalaiseen vapauteen.