Robinista tehdään dokumentti – uutuusbiisillä mukana yllättävä vierailija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammikuun puolivälissä koko kansan tietoisuuteen Frondside Ollie -hitillä noussut teinitähti Robin julkaisee toisen albuminsa lokakuussa. Levyn ensimmäinen single Puuttuva palanen julkaistaan 12. syyskuuta.

Sinkulla vierailee Spotify-listan ykköspaikkaa pitävä Brädi.

Robin julkaisi Koodi-debyyttialbuminsa helmikuussa 2012 ja levy on myynyt tähän mennessä jo yli 100.000 kappaletta. Levyltä lohkottiin Frontside Ollie -singlen lisäksi singlet Faija skitsoo ja Hiljainen tyttö. Kesän keikkojen ohessa Robin on ehtinyt äänittää tulevaa albumiaan ja lomailemaan merellisissä maisemissa.

Viime lauantaina Robin esiintyi 1.100 fanille Hämeenlinnan Verkatehtaalla Back to School -keikalla. Vauhdikkaalla keikalla nähtiin Robinin huimia trampoliinitemppuja, tanssijoita ja erikoisefektejä. Keikka kuvattiin myös tulevaa dokumenttielokuvaa varten. Elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa.