Tästä ei käytännön pila parane – pikkuveli sai ansionsa mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Käytännön pilat ovat parhaimmillaan silloin, kun niitä on täytynyt jonkin aikaa suunnitella ja valmistella, ja tietenkin kun ne ovat mahdollisimman odottamattomia. Nyt Hollannissa asuvat veljekset ovat ajautuneet pilailusotaan, jonka seurauksena syntyi nettivideo.

Kuva: YouTube

Pikkuveli oli ensin päivittänyt isoveljen Facebook-profiilin uuteen uskoon ja koston kierre jatkui verkossa. Sen jälkeen verkon osalta tehtiin aselepo, jolloin pilailu siirtyi tosielämään. Lopulta isoveli ystävineen valmisteli ja toteutti harvinaisen upean käytännön pilan, jossa pikkuveljen rockväritteinen huone muutettiin teinitytön hempeän pinkiksi. Huone toteutettiin pieteetillä sisustuksineen, dildoineen ja kondomeineen päivineen.

Kuva: YouTube