Tony Scott teki itsemurhan – hyppäsi sillalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvaohjaaja Tony Scott on kuollut. Hän menehtyi sunnuntaina 19. elokuuta 68-vuotiaana. Ohjaaja löydettiin kuolleena hänen hypättyään alas Vincent Thomasin sillalta Los Agelesissa. Myöhemmin poliisit löysivät myös itsemurhanviestin hänen toimistostaan.

Tony Scott tuli tunnetuksi toisen elokuvaohjaajan, Ridley Scottin, veljenä. Hänen omista elokuvistaan tunnetuin lienee vuonna 1986 valmistunut, Tom Cruisen tähdittämä Top Gun, joka oli jättimenestys ympäri maailmaa. Muita Tony Scottin ohjaamia elokuvia olivat esimerkiksi Beverly Hills kyttä 2, Kaappaus metrossa – Pelham 1 2 3 ja Quentin Tarantinon käsikirjoittama True Romance.

Vielä huhtikuussa uutisoitiin, että Tony Scott tulisi ohjaamaan jatko-osan vanhalle hittielokuvalleen Top Gun.