Uma Thurmania kiusattiin rajusti: ”Olin ruma lapsi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisia menestyselokuvia urallaan tähdittänyt näyttelijä Uma Thurman on ollut harvinainen näky viihdelehtien sivuilla ja muutenkin kohuotsikoissa. Uma Thurman tunnetaan näyttelijänä erityisesti Quentin Tarantinon ohjaamista Pulp Fiction ja Kill Bill -klassikkoelokuvista.

Nyt 42-vuotias Uma Thurman paljasti joutuneensa nuoruudessaan koulukiusaamisen uhriksi. Näyttelijän mukaan hän oli aina muita luokkatovereitaan pidempi, joten hän sai jatkuvasti kuulla haukkuja pituudestaan ja ulkonäöstään. Tähden mukaan hän piti itseään rumana lapsena.

– En ollut häikäisevä. Vietin elämäni ensimmäiset 14 vuotta ajatellen, että olen järkyttävän näköinen, näyttelijä kertoi The Sun -lehdelle.

Uma Thurman kertoi haastattelussa oppineensa vasta 35 vuoden iässä hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. Lisäksi näyttelijä kertoi joutuneensa kohtaamaan parikymppisenä jatkuvasti Hollywoodin haittapuolia. Tähden mukaan miehet yrittivät iskeä häntä kuuluisuutensa vuoksi ja juhlissa hänen eteensä tyrkytettiin huumeita.

Viime syksynä Uma Thurman joutui ongelmiin, kun jo kertaalleen lähestymiskiellon saanut mies ryhtyi ahdistelemaan häntä uudelleen. Asianajaja kertoi oikeudenkäynnissä miehen sairastavan skitsofreniaa ja kaksisuuntaista persoonallisuushäiriötä. Mies vaati Thurmania menemään kanssaan naimisiin, ja hylkäämään nykyisen miesystävänsä Arpad Bussonin.