Kristen Stewartista tehtiin raju pilapaita: ”Lumppyyri”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät äskettäin, kun Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Kristen on kohun jälkeen pysytellyt piilossa medialta, kun taas Robert esiintyi viime viikolla The Daily -keskusteluohjelmassa.

22-vuotiaaan Kristen Stewartin kerrotaan lähettelevän Pattinsonille tekstiviestejä ja kirjeitä, joissa hän julistaa rakkauttaan Twilight-vastanäyttelijäänsä kohtaan. Nyt uskottomuudesta raivostuneille faneille on lanseerattu Etsy-verkkokaupassa oma teemapaitansa, jossa yhdistetään lumpun ja vampyyrin roolit. Paidassa nimittäin lukee vapaasti suomennettuna, että ”Kristen Stewart on lumppyyri”.

Kuva: Etsy

Kirsten Stewart myönsi hiljattain julkisessa tiedotteessaan pettäneensä rakastaan Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Stewartin on jo huhuttu saaneen potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan suunnitteilla olevasta jatko-osasta.