Lady Gagan muodonmuutos paljastui nettikuvassa – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Laulaja on pitänyt tiiviisti yhteyttä faneihinsa Twitterissä kiertueen aikana ja julkaissut muun muuassa kuvia backstagelta.

Nyt 26-vuotias Lady Gaga on yllättänyt faninsa hiusmuutoksellaan. Laulaja nimittäin julkaisi verkossa kuvan, jossa hän esittelee ruskeaksi värjättyjä hiuksiaan. Tähden fanit ovat iloinneet siitä, että pitkään blondina viihtynyt Lady Gaga on muuttunut bruneteksi.

Kuva: Twitter

Pian Helsinkiin saapuvasta Lady Gagasta tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.