Marica Pellegrinelli säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen laulajatähti Eros Ramazzotti on ollut jo vuosikymmenien ajan naistenmiehen maineessa ja samalla luonnollisesti myös miljoonien naisten päiväunien kohde. Nyt hänen nykyisestä tyttöystävästään on tullut kansainvälisesti seurattu bikinikaunotar.

Yhdysvaltojen Miamissa parhaillaan lomaileva Eros Ramazotti on jäänyt sivuosaan, kun hänen tyttöystävänsä Marica Pellegrinelli on ollut pääasiassa paparazzien tähtäimissä. Tällä kertaa kaunotar kuvattiin bikineissä parin viettäessä viimeistä lomapäiväänsä.

Italialainen Marica Pellegrinelli on Bergamossa syntynyt mallikaunotar, joka opiskeli taiteita Milanon yliopistossa ja harrastaa näyttelemistä. Hän on lisäksi poseerannut useiden yritysten mainoskasvona lehtien sivuilla ja televisiossa. Pellegrinelli on myös näyttelijä, sillä hänet on nähty useissa italialaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2011 Pellegrinelli tähditti Lavazzan televisiomainosta.