Realityohjelman pariskunnalla on jo 19 lasta: ”Haluamme lisää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaisen Bates-suurperheen vauhdikasta arkea voi seurata United Bates Of America -realityohjelmassa. Kelly Jo ja Gil Bates saivat aiemmin tänä vuonna oman ohjelmansa, sillä heidän jälkikasvunsa on massiivinen. Pariskunnalla on nimittäin 19 lasta.

Nyt lapsia kuin liukuhihnalta tekevä pariskunta kertoi, että he haluavat lisää lapsia. Kelly Jo ja Gil Bates luottavat Jumalaan, ja toivovat yläkerran Herran siunaavan heille lisää jälkikasvua. Vanhemmat muun muuassa rukoilevat useasti saadakseen uuden tulokkaan suurperheeseensä.

– Me olisimme todella innoissamme uudesta vauvasta. Niin tulee tapahtumaan, jos Jumala haluaa, aviopari kertoi Radar Online -sivustolle.

Batesin perhe ei ole ainut suurperhe, joka on saanut oman televisio-ohjelman Yhdysvalloissa. Jim Bob ja Michelle Duggar ovat nimittäin tehneet jo peräti yhdeksän tuotantokautta 19 Kids and Counting -realitysarjaansa, jossa kuvataan suurperheen arkea. Pariskunnan 19 lasta on nimetty J-kirjaimella alkavilla nimillä ja he ovat Joshua, Jana, John, Jill, Jessa, Jinger, Joseph, Josiah, Joy, Jedidiah, Jeremiah, Jason, James, Justin, Jackson, Johannah, Jennifer, Jordyn ja Josie.