Prinssi Harry juhli allasbileissä ilman paitaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian vauhdikas punapää prinssi Harry on ollut viime aikoina otsikoissa matkustelunsa ja juhlimisensa merkeissä. Naisten ihaileman komistuksen kerrottiin äskettäin haaveilevan tiskijukan ammatista.

Nyt verkossa on julkaistu video, jossa nähdään prinssi Harry ilman paitaa. Punapää nautiskeli bikiniasuisten naiskaunottarien seurasta punaiset shortsit ja hattu yllään. Rennossa asussa juhlineen prinssi liikkui alueella henkivartijansa kanssa.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Taannoin Harryn kerrottiin seurustelevan mallina työskentelevän Florence Brudenell-Brucen kanssa. Sittemmin pari on jo eronnut. Ennen Florencea Harry viihtyi pitkään on-off -tyttöystävänsä Chelsy Davyn seurassa. Hänet on myös yhdistetty The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin.