Tältä sillalta Tony Scott hyppäsi kuolemaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen, kuinka viihdemaailmaa kohtasi jälleen suru-uutinen, kun tällä kertaa maineikas elokuvaohjaaja riisti oman henkensä sunnuntaina hyppäämällä kuolemaansa. 68-vuotias Hollywood-suosikki menehtyi hypättyään alas Vincent Thomasin sillalta Los Agelesissa.

Nyt paparazzikuvissa nähdään millainen kyseinen silta on ja kuinka massiiviset etsinnät Scottin löytämiseksi järjestettiin. Mukana oli useita pelastusyksiköitä sillalla ja vesillä sekä pelastushelikopteri ilmassa. Ohjaajan itsemurhan syyksi epäillään parantumatonta syöpää.

Tony Scottin elokuvista tunnetuin lienee vuonna 1986 valmistunut Tom Cruisen tähdittämä Top Gun, joka oli jättimenestys ympäri maailmaa. Muita Tony Scottin ohjaamia elokuvia olivat esimerkiksi Beverly Hills kyttä 2, Kaappaus metrossa – Pelham 1 2 3 ja Quentin Tarantinon käsikirjoittama True Romance. Vielä huhtikuussa uutisoitiin, että Tony Scott tulisi ohjaamaan jatko-osan Top Gun -hittielokuvalleen.