The Expendables -elokuvasta tehdään naisversio?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2010 ilmestynyt toimintaelokuva The Expendables saa jatkoa piakkoin elokuvateattereihin saapuvalla The Expendables 2 -elokuvalla. Supertähtiä pursuava elokuva oli viikonlopun katsotuin yhdysvalloissa.

Menestyksen myötä ei ole yllätys, että elokuva on saamassa vielä yhden jatko-osan, johon tekijät havittelevat mukaan Harrison Fordia ja Clint Eastwoodia. Tuottaja Adi Shankar aikoo kuitenkin puolestaan hyödyntää takavuosien actiontähdet yhteentuovan elokuvan menestystä uudella tavalla: Hän suunnittelee testosteroinia pursuavasta elokuvasta naisversiota.

Liam Neesonin tähdittämän The Grey – Suden hetki -elokuvan tuottanut Shankar kaavailee elokuvan tähdiksi Alien-sarjasta tuttua Sigourney Weaveria ja Terminatoria vastaan valkokankaalla taistellutta Linda Hamiltonia. Muita elokuvaan haviteltuja naispuolisia actiontähtiä ovat esimerkiksi The Matrix -näyttelijä Carrie-Anne Moss sekä lukuisista toimintaelokuvista tuttu Michelle Rodriguez.

The Expendables 2 -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 17. elokuuta. Toimintaelokuvassa nähdään uskomaton tähtikaarti, sillä mukana ovat Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Liam Hemsworth, Bruce Willis ja Arnold Schwarzenegger.