Jymy-yllätys: Avril Lavigne kihlasi rocktähden – salasuhde paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne oli taannoin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa kolmen vuoden ajan. Räväkkä kaunotar löysi kuitenkin avioeron jälkeen uuden heilan Kardashianien realityperheen jäsenestä, Brody Jenneristä.

Nyt 27-vuotias Avril Lavigne on julkistanut iloisen uutisen, joka on tullut yllätyksenä jopa poptähden faneille. Laulaja on nimittäin kihlautunut menestyneen Nickelback-yhtyeen keulahahmon Chad Kroegerin kanssa. Pariskunnan suhde on pysynyt pitkään salassa, vaikka heidän kerrotaan aloittaneen deittailun jo helmikuussa.

– Heidän romanttinen suhteensa alkoi, kun he kirjoittivat yhdessä biisejä Avrilin viidennelle albumille. Chad tekee Avrilista niin onnellisen. Heidän perheensä ovat todella innostuneita hääuutisesta, lähde kertoi People-lehdelle.

Kanadalainen rocktähti Chad Kroeger kosi rakastaan 14 karaatin timanttisormuksella 8. elokuuta. Heidän romanssistaan liikkui taannoin huhuja, kun pariskunta bongattiin pariisilaisessa ravintolassa läheisissä tunnelmissa. On-off -poikaystävästään Brody Jenneristä tammikuussa eronnut Lavigne on kiittänyt fanejaan onnitteluviesteistä Twitter-blogissaan.

Avril Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Taannoin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Twitterissä häntä seuraa yli kuusi miljoonaa fania.