Britney Spearsin käärme löytyi viimein

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, sillä neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spearsin kerrotaan olevan parhaillaan kuntokuurilla televisio-ohjelmaa varten.

Britney esitti vuonna 2001 Music Televisionin Video Music Awardsissa kappaleensa I’m A Slave 4 U, ja esiintyminen muistetaan edelleenkin rohkeasta lavashowsta. Tähti esiintyi nimittäin vihreissä bikineissä, jättiläismäinen keltainen käärme olkapäillään. Viime aikoina Britneytä on huolestuttanut käärmeen kohtalo, ja hän pohtikin asiaa Twitter-tilillään. Onneksi poptähti sai kuitenkin pian kysymykseensä vastauksen.

– Kuulin, että käärme on elossa ja voi hyvin, ja sen nimi on Banana! Tämä saa minut hymyilemään, Britney paljasti myöhemmin Twitterissä.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.