Halle Berryn exä: ”Tulet kuolemaan kuin prinsessa Diana”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry on taistellut jo pitkään Nahla-tyttärensä huoltajuudesta, jota myös tähden entinen poikaystävä havittelee. Mallikomistus Gabriel Aubry ei muun muuassa hyväksy sitä, että Halle Berry muuttaisi parin lapsen kanssa Ranskaan paetakseen paparazzeja.

Nyt pariskunnan erimielisyyksien kerrotaan kärjistyneen varoittavaan kommenttiin Los Angelesin oikeussalissa. Gabriel Aubryn mielestä Halle Berry tulee nimittäin kokemaan saman traagisen kohtalon kuin prinsessa Diana, jos näyttelijäkaunotar muuttaa Ranskaan.

Halle Berry haaveilee muutosta Eurooppaan, koska Ranskan lakien mukaan paparazzit eivät saa kuvata julkkiksia ilman heidän lupaansa. Oscar-palkittu elokuvatähti haluaa taata turvallisen elinympäristön tyttärelleen, sillä Yhdysvalloissa perhe on jatkuvasti valokuvaajien ympäröimänä. Lisäksi Berry on saanut viime vuosina lukuisia tappouhkauksia.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijäkaunotar paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.