Katie Holmes on nykyisin upea mallikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat taannoin yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Heillä on yhteinen Suri-tytär, jonka huoltajuus meni erossa äidille. Nyt Holmesin ja Cruisen avioero on astunut virallisesti voimaan.

Kummankin osapuolen kerrotaan olevan helpottuneita ja valmiita jatkamaan eteenpäin elämässään. Varsinkin avioliiton aikana julkisuudessa varsin vähän nähty Katie Holmes tuntuu olevan kuin uusi nainen sinkkuna, ja parhaillaan tähti nähdään kaunistuttamassa H. Stern -koruyhtiön tuoretta mainoskampanjaa. H. Sternin entisiä mainoskasvoja ovat olleet esimerkiksi Catherine Deneuve ja Kate Moss.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.