Koko perheen stand up -show tekee hyvää Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään 16. syyskuuta poikkeuksellinen stand up -show, joka on suunnattu koko perheelle. Suomesta löytyy suuri määrä stand up -iltaklubia, mutta lapsiperheille ei vastaavaa tapahtumaa ole aikoihin järjestetty.

Komiikkaa tehdään lisäksi hyväntekeväisyyshengessä, sillä koomikot ovat ryhtyneet auttamaan kollegaansa, jonka tapahtuma ei sujunut aivan odotetulla tavalla. Lipputulojen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Grand Pappa team ry:lle.

– Ystäväperheeni järjesti Pohjois-Pohjanmaalla hienon tapahtuman talkoohengellä, mutta monien sattumien summana tapahtuma tuotti tappiota. Lapsiperheessä mietitäänkin nyt millä kattaa isot tappiot, idean isä Rami Valli kertoo.

– Moni toivottaa tsemppiä, mutta todellisia tukijoita on aina vain kourallinen. Haluan oman perheeni, ystävieni ja koomikkokollegoiden avulla tukea ystävääni tässä tukalassa tilanteessa, Valli lisää.

Hullu Poro Tampereen lavalla nähdään 16. syyskuuta kello 16.00 alkaen illan isäntä ja MC Rami Valli sekä Petri Pete Harju, Tommi Tuominen, Arimo Mustonen ja Anitta Ahonen.