Popkaunotar juhli synttäreitä bikineissä – bilekuvat nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti LeAnn Rimes nousi viime vuonna otsikoihin suhdekiemuroidensa ja silikonirintojensa merkeissä. Laulaja meni naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.

Kuva: Twitter

Nyt LeAnn Rimes nähdään tuoreimmassa nettikuvassaan paljastavassa asussa. Pian kolmekymppisiään viettävä popkaunotar poseeraa otoksessa alkoholia sisältävän juomarivistön vierellä valkoiset bikinit yllään. Aurinkolaseihin sonnustautuneen tähden mukaan hän aikoo juhlistaa synttäreitään tequilan parissa.

Kuva: Twitter

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan.