Leonardo DiCaprio ja Robert Pattinson juhlimaan Puerto Ricoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät pari viikkoa sitten, kun Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Paparazzikuvat paljastivat Kristenin pettäneen Robertia elokuvaohjaajan kanssa. Suhde päättyi välittömästi ja pariskunta muutti erilleen.

Robert Pattinson on saamassa apua sydänsuruihinsa yllättävältä taholta, tähtinäyttelijä Leonardo DiCapriolta. Miehet tapasivat Reese Witherspoonin kautta, ja nyt DiCaprio aikoo piristää Robia kutsumalla tämän mukaan bilettämään Puerto Ricoon tulevan elokuvansa kuvausten päätösjuhliin. Leon kerrotaan jopa vitsailleen, että Robert Pattinson saattaa huomata yhtäkkiä deittailevansa mallitytön kanssa, aivan kuten hän itsekin.

Kirsten Stewart on ollut julkisuudessa ainoastaan kerran skandaalin jälkeen, kun tämä hiljattain myönsi julkisessa tiedotteessaan pettäneensä Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. 22-vuotiaalle näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Robert Pattinson reagoi tilanteeseen muuttamalla pariskunnan kodista hotelliin.