Pariskunnan putkareissu päättyi poikkeuksellisesti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kosinta on monille ihmisille, sekä miehille että naisille, yksi elämän ikimuistoisimmista hetkistä. Yleensä se pyritään suorittamaan odottamattomalla ja poikkeuksellisella tavalla.

Nyt erään rikollisen pariskunnan uutisoidaan kihlautuneen erikoisissa olosuhteissa. Amerikkalaiset Sean Foxx ja Trelia Woods pidätettiin aiemmin tässä kuussa, kun he jäivät kiinni myymälävarkaudesta Texasin San Antoniossa. Poliisit pidättivät 27-vuotiaan miehen ja 24-vuotiaan naisen pienen lähikaupan edustalla.

Viranomaiset kuljettivat rikollisparin poliisilaitokselle, jossa mies yllätti tyttöystävänsä ja muut paikallaolijat. Sean Foxx nimittäin polvistui rakkaansa eteen ja pyysi häntä vaimokseen. KSAT-televisiokanavan mukaan käsiraudoissa ollut tyttöystävä vastasi kosintaan myöntävästi.