Skandaali: Prinssi Harryn nakukuvat julki – tässä ne ovat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian vauhdikas punapää prinssi Harry on ollut viime aikoina otsikoissa matkustelunsa ja juhlimisensa merkeissä. Naisten ihaileman komistuksen kerrottiin äskettäin haaveilevan tiskijukan ammatista.

Nyt 27-vuotias prinssi Harry on joutunut kohun keskiöön, sillä verkossa leviää parhaillaan kuninkaallisesta ikuistettuja alastonkuvia. Viikonloppuna Las Vegasissa juhlinut punapää nähdään verkkoon vuotaneissa nakukuvissa ilman rihman kiertämää kaverinsa kanssa. Katso kuvat tästä.

TMZ-sivuston mukaan kuvat on ikuistettu prinssi Harryn hotellihuoneessa, jossa hän oli viettämässä striptease-tyyppistä biljardi-iltaa kaveriporukkansa kanssa. Kuninkaallisen edustaja ei suostunut kommentoimaan nakukuvista medialle.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet on yhdistetty viime kuukausien aikana muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin. Nykyisin hänen huhutaan deittailevan 23-vuotiaan mallikaunottaren Cressida Bonesin kanssa.