Yllätyskäänne: Tony Scottin itsemurha kuvattiin videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa kohtasi äskettäin suru-uutinen, kun 68-vuotias elokuvaohjaaja Tony Scott riisti henkensä sunnuntaina hyppäämällä sillalta Los Agelesissa. Tapauksen taustat ovat edelleen epäselviä, mutta nyt tuosta tilanteesta on paljastunut uusi yksityiskohta.

Elokuvaohjaaja hyppäsi kuolemaansa Vincent Thomasin sillalta, ja sattumalta paikalle osuneet silminnäkijät sattuivat kuvaamaan itsemurhan sekä valokuviksi että videolle. He ryhtyivät kuvaamaan huomattuaan, että mies kiipesi sillalla olevan aidan yli.

Nyt jotkut materiaalia kuvanneet ovat yrittäneet myydä kuvia lehdille ja kuvatoimistoille, viihdelehti TMZ raportoi. Ainakaan toistaiseksi kauppoja ei ole ilmeisesti tehty, mutta on vain ajan kysymys kun kuvat ja videot päätyvät julkisuuteen tavalla tai toisella. Silminnäkijöiden kameroiden lisäksi myös ainakin yksi valvontakamera kuvasi tapauksen.

Tony Scottin elokuvista tunnetuin lienee vuonna 1986 valmistunut Tom Cruisen tähdittämä Top Gun, joka oli jättimenestys ympäri maailmaa. Muita Tony Scottin ohjaamia elokuvia olivat esimerkiksi Beverly Hills kyttä 2, Kaappaus metrossa – Pelham 1 2 3 ja Quentin Tarantinon käsikirjoittama True Romance. Vielä huhtikuussa uutisoitiin, että Tony Scott tulisi ohjaamaan jatko-osan Top Gun -hittielokuvalleen.