Tuore supertähtipari salakihloistaan: ”Maailman onnellisin ihminen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne yllätti aiemmin tällä viikolla faninsa, kun hän kertoi kihlautuneensa menestyneen Nickelback-yhtyeen keulahahmon Chad Kroegerin kanssa. Puoli vuotta seurustellut pariskunta piti suhteensa piilossa julkisuudelta ennen ilouutista.

Nyt tuore kihlapari nähdään Kanadan Hello!-lehden kansikuvassa rakastuneen näköisinä. Avril Lavigne esittelee kuvassa valtavaa 14 karaatin timanttisormustaan rakkaansa käsivarsilla. Lehtihaastattelussa poptähti kertoi rakastuneensa Kroegerin huumorintajuun ja kohteliaisuuteen.

– Hän saa minut nauramaan joka päivä. Chad pitää minusta huolta ja on todella kohtelias. Olen maailman onnellisin ihminen, Avril Lavigne kertoi lehdelle.

Pariskunnan lähipiiriin kuuluva henkilö kertoi, että Avril ja Chad sopivat toisilleen täydellisesti. He arvostavat samoja asioita elämässä ja ymmärtävät toisiaan. Muusikot eivät ole vielä päättäneet hääpäiväänsä, sillä he haluavat nauttia suhteensa tilasta.

Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off-suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa. Kanadalaiseen Chad Kroegeriin neitokainen rakastui vuoden alussa, kun he alkoivat työstämään yhdessä Lavignen viidettä studioalbumia.