80-luvun seksisymboli Cybill Shepherd jakoi nimmareita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tähtinäyttelijä Bruce Willis tunnetaan lukuisista menestyselokuvista, joista suosituimpiin lukeutuu Die Hard -elokuvasaaga. Hänen läpimurtoroolinsa nähtiin kuitenkin suositussa Konnankoukkuja kahdelle -televisiosarjassa, jota hän tähditti yhdessä Cybill Shepherdin kanssa.

Cybill Shepherd ei ole tehnyt kovin näyttävää uraa 1980-luvun hittisarjan jälkeen, mutta nyt hänet on kuvattu jakamassa nimikirjoituksia New Yorkissa sijaitsevan Gerald Schoenfeld -teatterin luona. Shepherd nähdään parhaillaan teatterissa The Best Man -näytelmässä.

Taannoin Cybill Shepherd teki yllätyspaljastuksen hänen ja Bruce Willisin suhteesta. Shepherd nimittäin kertoi, että tähtien välinen seksuaalinen kemia oli johtaa intiimiin lopputulokseen eräänä iltana naisen kotona.

– Meillä oli pieni romanssi. Ei suuri, mutta tarpeeksi iso. Kerran hän ilmestyi kotiini, kun hän halusi sitä, mutta emme kuitenkaan loppujen lopuksi päätyneet sänkyyn yhdessä, Shepherd kertoo Hollywood-sivustolle.

Shepherd myönsi, että työkaveruuden vuoksi oli parempi, ettei parin lemmenhetkeä viety loppuun asti. Tähti olisi halunnut virittää parin romanssin uudelleen liekkiinsä, kun hittisarja lähestyi loppuaan, mutta Willis oli tuolloin jo Demi Mooren kanssa.