Laulajakaunottarelle huikea diili – jättipalkalla luksusauton mainoskasvoksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulajakaunotar Lana Del Rey nousi tänä vuonna kuuluisuuteen Born to Die -hittialbumillaan. Indie pop -tyylistää musiikkia esittävä tähti työstää parhaillaan uusia biisejä, jotka hän julkaisee marraskuussa.

Nyt 25-vuotias Lana Del Rey on napannut itselleen huippudiilin, sillä hänet on valittu Jaguar-luksusauton mainoskasvoksi. Neitokaisen kerrotaan markkinoivan automerkin uutta kaksipaikkaista F-Type-urheilumallia. Palkaksi tähti saa kuusinumeroisen summan.

Lana Del Reyn ja Jaguarin ensimmäiset kampanjakuvat julkaistaan ensi kuussa Pariisissa. Laulajakaunotar tekee myös mallintöitä ruotsalaiselle H&M-vaateyritykselle. Hänet nähdään syksyn malliston kuvissa, joissa hän esittelee muun muuassa nahkahousuja ja kukkakuvioisia legginsejä.

New Yorkissa asuva Lana Del Ray on saanut suitsutusta Born to Die -albuminsa myötä muun muuassa Glee-laulajatar Lea Micheleltä ja Harry Potter -päätähti Daniel Radcliffeltä. Popkaunotar on kertonut ihailevansa Nancy Sinatran, Elviksen, Kurt Cobainin ja Britney Spearsin musiikkia. Lana Del Ray palkittiin taannoin BRIT Awards -gaalassa kansainvälisen läpimurtonsa ansiosta.