Raju syytös: Lindsay Lohan osallistui törkeään varkauteen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Lohan kuvaa parhaillaan pornotähti James Deenin kanssa The Canyons -elokuvaa, joka on herättänyt jo etukäteen kohua seksikohtaustensa ansiosta.

Lohan on jälleen otsikoissa, kun häntä epäillään osallisuudesta Hollywood Hillsillä sijaitsevassa kartanossa tapahtuneeseen varkauteen, jossa vietiin useita kalliita kelloja ja aurinkolaseja. Lohan oli ollut juhlimassa samaisessa kartanossa edellisenä iltana ja vietti siellä myös seuraavan yön, eli samaan aikaan kuin oletettu varkaus tapahtui. Talon omistaja kertoi poliiseille uskovansa varkaiden olevan kaksi 26-vuotiaan tähden mukanaan tuomaa miestä, mutta kun poliisit kyselivät Lohanilta tapahtumista, hän kieltäytyi yhteistyöstä.

– Olenko syyllinen?, Lindsay kysyi poliiseilta. Näiden vastattua ei, tähti vain poistui paikalta. Lohanin kerrotaan sitemmin jättäneen Los Angelesin taakseen, ja lennettyään New Yorkiin, jossa hänen äitinsä Dina asuu.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.