Mannerheimistä julkaistiin uusi parodiaversio – parempi kuin Ylen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset tyrmistyivät äskettäin kuullessaan, että Yleisradion kohuttu Mannerheim-elokuva osoittautuikin vain 50-minuuttiseksi ja Keniassa kuvatuksi elokuvaksi, jonka pääosassa Mannerheiminä on kaiken lisäksi mustaihoinen mies.

Kuva: YouTube

Nyt kun kohu on alkanut hiljalleen laantua, on Papukaija Produktions työstänyt yhteistyössä Varjosanomien kanssa oman ”ylemäisen” näkemyksensä Mannerheim-elokuvasta. Teemaksi projektille muotoutui iskulause ”kymmenen tuhatta kertaa halvempi – kymmenen tuhatta kertaa parempi!”. Mannerheimin sotavuosiin perustuvan elokuvan budjetiksi ilmoitetaan kaksi euroa, ja sen kerrotaan pohjautuvan uusimpiin arkeologisiin löytöihin ja historioitsijoiden tutkielmiin.

Kuva: YouTube