Mariska & Pahat Sudet julkaisee uutta – esikoisesta kultalevy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2008 perustettu helsinkiläisyhtye Mariska & Pahat Sudet siirtyy uuden Kukkurukuu-albuminsa myötä popmusiikin piiriin. Albumin ensimmäinen single Liekki on jo soinut tiheästi eri radiokanavilla.

Albumin tuottaja on Jukka Immonen, sanoituksista ja laulusta vastaa Mariska. Yhtye on yhdessä säveltänyt uuden levyn kappaleet lukuun ottamatta Jouni Hynysen kappaletta Veri on vettä sakeampaa.

Yhtyeen edellinen julkaisu, jazzia ja iskelmää yhdistelevä Mariska & Pahat Sudet on myynyt kultaa, ja levy oli taannoin myös vuoden 2010 Iskelmäalbumi Emma -ehdokkaana. Samana vuonna Mariska voitti Tangomarkkinat sävellys- ja sanoituskilpailun kappaleellaan Sua kaipaan. Hän oli sittemmin myös Iskelmä-Finlandia -ehdokkaana vuonna 2011.