Miley Cyrusin sänkykuva nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on karistanut jo vuosia sitten kiltin tytön maineensa. Hän ärsytti äskettäin fanejaan radikaalilla hiusmuutoksellaan ja kihloillaan.

Nyt 19-vuotias Miley Cyrus on julkaissut verkossa kuvan, jossa hän poseeraa Happy-nimisen koiransa kanssa. Lyhyeksi hiuksensa vähän aikaa sitten leikannut teinitähti kertoo kuvatekstissä heränneensä koiransa märkiin suudelmiin. Nettikuvassa popparin glamour on kaukana, sillä meikittömän Cyruksen hiukset törröttävät pystyssä.

Kuva: Twitter

– Sain aamuherätyksenä märkiä ja suloisia pusuja planeetan söpöimmältä pojalta!!!! Teinitähti kirjoitti Twitter-blogissaan.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui taannoin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.