Rihanna rakastaa väkivaltaista exäänsä: ”Elämäni rakkaus”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna joutui vuonna 2009 kohun keskiöön, kun hänen silloinen poikaystävänsä Chris Brown pahoinpiteli laulajattaren sairaalakuntoon. Sittemmin Chris Brownia on haukuttu muun muuassa naistenhakkaajaksi, joka ei ansaitse paikkaansa julkisuudessa.

Nyt 24-vuotias Rihanna paljasti avoimessa televisiohaastattelussa olevansa yhä rakastunut Chris Browniin. Oprahin kanssa syvällisiä jutellut poptähti pitää Brownia elämänsä rakkautena, vaikka heidän suhteensa päättyikin traagisesti. Rihanna tuntee olonsa nykyään hyvin kiusalliseksi R&B-komistuksen seurassa voimakkaiden tunteidensa vuoksi.

– Tapaaminen on kiusallista, koska olen yhä rakastunut häneen. Vatsani pyörähtää ympäri ja joudun keskittymään, jotta pystyn pitämään pokerinaaman, Rihanna kertoi Oprah’s Next Chapter -keskusteluohjelmassa.

Barbadosilla varttuneen poptähden mukaan hän on hyvissä väleissä entisen poikaystävänsä kanssa. Rihanna kiisti mediassa pitkään velloneet huhut ja kertoi, ettei hän deittaile Brownin kanssa. He ovat kuitenkin nykyisin hyviä ystäviä, sillä Rihanna on antanut laulajatähdelle hänen väkivaltaisen tekonsa anteeksi.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.