UMK hakee jälleen biisejä Suomen viisuehdokkaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen euroviisuedustajaa haetaan jälleen. Suomessa edustaja valitaan Yleisradion Uuden Musiikin Kilpailussa, jonka kappalehaku käynnistyy pian. Kilpailuun voi hakea mukaan 3. – 16. syyskuuta välisenä aikana.

Kappaleet voi lähettää kilpailuun osoitteessa yle.fi/umk. UMK marssittaa jälleen esiin liudan uusia kotimaisia hittejä. Estradille tulevat astumaan jo kannuksensa ansainneet Suomen kovimmat nimet, mutta myös tuoreet ja yllättävät tulokkaat.

Viime vuoden UMK toi koko kansan tietoisuuteen ilmiön nimeltä Stig. UMK poiki siihen osallistuneille artisteille runsaasti radiosoittoa, keikkoja ja promoa. Kilpailun voittaja tulee edustamaan Suomea Euroviisuissa, ja kilpailu tarjoaa artisteille tilaisuuden saada jalansijaa Suomen lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla.