Carrie ”Prinsessa Leia” Fisher kuvattiin lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Carrie Fisher tunnetaan parhaiten prinsessa Leia Organan roolistaan alkuperäisessä Tähtien sota -trilogiassa. Hänet nähtiin myös supersuositussa Austin Powers – kumma jätkä -elokuvassa vuonna 1997.

Nyt Fisher on kuvattu New Yourkin kansainvälisellä JFK-lentokentällä, jossa hän käväisi lennon lähtöä odotellessaan kävelyttämässä lemmikkikoiraansa terminaalin käytävillä. Nelijalkainen näytti olevan kovin kiinnostunut muiden matkustajien matkatavaroista.

56-vuotias Carrie Fisher kertoi taannoin laihtuneensa huimasti, koska hän haluaa vielä joskus mahtua Prinsessa Leian metallibikineihin. Hän laihdutti 20 kiloa Jenny Craig -dieetin avulla. Fisher oli aiemmin naimisissa muusikko Paul Simonin kanssa vuoden verran ja sai avioliiton aikana keskenmenon. Hänellä on 20-vuotias Billie Catherine -tytär Hollywood-agentti Bryan Lourdin kanssa. Näyttelijätär on kertonut avoimesti huume- ja lääkeongelmistaan sekä kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä sairastamisesta.