Coco on todellinen prätkäkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin, ja lisää kuvia hän julkaisee itse verkossa.

Nyt runsasmuotoisesta takamuksestaan kuuluisa julkkisvaimo on jälleen julkaissut näyttävän valokuvansa Twitter-blogissaan. Vielä tätä kirjoitettaessa kuvaa ei ole poistettu sopimattomana, mutta sekin on mahdollista. Throttle Life -lehden kuvassa Coco esittelee bikiniasua, jota hän nimittää microkiniksi. Nimi on ainakin osuva, sillä bikinien sijaan asu muistuttaakin paria narunpätkää.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.